fredag 23. desember 2016God Jul og Godt Nyttår

Nå er julen her og mange store og små gleder seg til de kommende dagene. Noen velger å feire jul og nyttår hjemme med familie og venner, andre feirer med en utenlandsreise til ett spennende reisemål.
For min del har 2016 vært ett år med mye reisevirksomhet. Jeg har besøkt mange spennende land og møtt mange hyggelige mennesker. Jeg vil i år feire høytiden hjemme i Norge med familie og venner.

Juledagene er også en tid hvor mange bruker tiden til å tenke over neste års reiseplaner. Noen velger reisemål i Europa som ikke er så langt hjemmefra, andre vil ut på en lang drømmereise. For min del så blir det reiser til mange fine og varierte reisemål i 2017. Noen av mine reiser kan du se på min reisekalender. Kanskje har du lyst til å bli med?

Jeg vil ønske familie og venner, kjente og kjære og alle flotte reisevenner en riktig God Jul og ett Godt Nyttår. Håper 2017 blir ett år med mange fine opplevelser, reiser og flotte minner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar